Portfolio

Portfolio met rijke variatie

Portfolio gevuld met vrijwel alle soorten van fotografie die ik leuk vind om te doen. Een grote variëteit aan onderwerpen hier gepresenteerd. Vooral de Rotterdamse architectuur vul ik hobbymatig graag aan.
Schiermonnikoog is dé plek om strand en duinen te fotograferen. Nachtfotografie is het leukst in Amsterdam tijdens het jaarlijkse Amsterdam Light Festival eind december. Modellenwerk in de pop-up studio is ook een aangename bezigheid. Landschappen wil ik wat vaker voor de lol en ontwikkeling gaan doen. Wel graag Hollands maar niet alleen dijken, molens, tulpen of erger nog, klompen.

rob wander fotografie kameraexpreszo Aan de kust

portfolio NAI Rotterdam rob wander fotografie Kameraexpreszo keznlArchitectuur

Portfolio Rob Wander fotografie Bergambacht Schoonhoven Bonrepas molen VlistHollands landschap

Rob wander fotografieHoopvol Rotterdam

portfolio Rob Wander Fotografie Japanse esdoorn herfst keznlKijk nou eens

portfolio Rob Wander Fotografie Amsterdam Festival of Lights 2015Nachtfotografie

portfolio Rob Wander Fotografie kinderen kameraexpreszoKinderen

Portfolio Rob Wander Fotografie model kameraexpreszo.nlModellen

portfolio Rob Wander Fotografie broeikas afrikaantje negatieve ruimte kameraexpreszo.nl Negatieve ruimte

portfolio Rob Wander Fotografie ModelPortret

portfolio Rob Wander Fotografie Sierraad Clic kameraexpreszo.nlProduct

portfolio Rob Wander Fotografie The Pianoman Billy JoelVaria

portfolio Rob Wander Fotografie zwanger zwangerschap kameraexpreszo.nl keznlZwangerschap 

terug naar Portfolio

Zoals wikipedia zegt:

Portfolio, van het Latijnse portare (dragen) en folium (vel papier), is in het algemeen een verzameling van werken of verwezenlijkingen van een persoon of organisatie. Een portfolio wordt opgesteld als iemand een overzicht wil geven van zijn werk. Zo vraagt men bij de toelatingsexamens voor het hoger kunstonderwijs in de fotografie een portfolio (een selectie) van reeds gemaakte foto’s. Ook als eindwerk in een hogere opleiding kan gevraagd worden een portfolio samen te stellen. Het kan dan bijvoorbeeld een verslag van de stage bevatten, naast een literatuurlijst en/of eigen ontwerpen of realisaties. Een ander voorbeeld is een portfolio van een fotomodel, of een architect die zijn realisaties samenbrengt om aan (toekomstige) klanten te laten zien wat soort werk hij aflevert.

Met modellen werk ik in de modus “Time for Portfolio” hetgeen wil zeggen dat er met gesloten beurzen wordt gewerkt. TfP wordt ook wel Time for Pictures genoemd. Het model krijgt foto’s om haar/zijn eigen portfolio aan te vullen, en ik als fotograaf kan de beste foto’s als reclame op de site laten zien. Kost niks. Hoop lol.